Rize
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2394.8
  • BIST
    10065.4
  • BTC
    69315.19$

YİLMAZ KATMER RİZEDE AK PARTİ NİN SON KALESİDİR

13 Ekim 2024, Pazar 02:31

Hani hat hatlar işsiz kalır düşüncesiyle,gavur icadıdır  yaygarası kopartilarak matbaanin Osmanlı yurduna sokulmasi engenip, ilimde bilimde ticarette sanayide o zamanın dünyası ile rekabet edemeyen Osmanlı'nın geri kalmasının nedenlerinden bir tanesi olan matbaa gibi,(bu örnekleri cogaltabiliriz) günümüzde Rizede ve Türkiye de aynı zihniyet şahsi menfaatlerinin mustevil emelleri icin suni gündem yaratiyor.

    Bu aziz memlekette  3 bin den fazla işletmesi olup doğrudan yatırımı 30 milyar dolar olan , toplamda 30 bin dolayli yüzbin çalışan isdihdam yaratan ABD firmalarina,500 den fazla işletmesi olup, toplamda 25 bin dolayli 50 bin insani isdihdam yaratan israel firmalarina linç kampanyasi  başlatıldı.Rize neden seçildi?

  Neden mi ,Ak parti ancak Rizede biterse Türkiye de de biter.

   Bu ülke her yıl doğrudan yatırım alması gerektiğini,işsizlik ve carı açığın kapanması için hangi iktidar olursa olsun  her yıl 20 ile 30 milyar dolar paraya ihtiyaç olduğunu sanırım eli kalem tutan herkes biliyor.Hal böyle iken ,mevcud yatırımları isletmeleri  kapattirip yeni taze paraya ihtiyaci olan ülkemizde  sıkıntılı olan isdihdam sorununu dahada büyütüp toplumsal ayaklamamı yaratılmak  isteniyor.Bu suni gündemi yaratan ne yazikki trol AKP liderdir.Ak partili leri ayrı koyuyorum.

   Bu coğrafya dar sığ düşünceden çok çekti, bir gün aç kalmayan açın halinden anlamaz,oğluna kızına yavrusunun ihtiyacını gideremeyen ebeveynin halini cebi sıcak olan anlamaz.

   Evet ,içimiz kan ağlıyor Filistin bilerek demiyorum(gecmiş tarihi biliyorum)müslumanlara, kadın çoluk çocuk yaşlılara yapılan zulümden içim kan ağlıyor ve lanetliyorum,İsrail katliyamlarını. 

   Bu degildirki ülkemizde ABD ve israel isletmelerini kapatalım,bu şirkette çalışan  insanlarımızı işsiz bırakalım evlerine  bomba yagmazsada ekmeksiz sütsüz bırakalım.Bunu mu istiyorsunuz bu sığ düşünce.Troller. 

    Devletimiz F-16 uçaklarının yazılımlarını yaptirmaktan vaz mı geçsin  ? Ülkemizdeki ilaç sektörünü elinde bulunduran firmalar ABD ve İsrail firmalarını kapatalım mı? Bu örnekleri cogaltabiliriz. 

    F-16 yazılımlarını yaptırmayıp Ege'de yunanistan hemen 6 mil olan kita saha genişliğini 12 mile çıkarılmasını mı arzuluyorsunuz ,Türk Ticaret gemileri Ege'de Yunanistan'a geçiş üçretimi versin mi istiyorsunuz troller ,güçlü ordunuz hava kuvetleriniz yoksa olacagi budur. Ya  ilaç sektöründe, hastalanelerde sıra var diyenler, kanser hastasının  ilaçlarını nerden temin edeceğiz ,kapatalım mı ABD ve israel ilaç  firmalarını bunlar bir kaç örnek sevgili okurlarım.

     Birakin sığ düşünceyi, Ak partiye vurmak hedef se ,vuralım yıpratalım, ama bu nezih Türk milletinin ruhani duygularıyla oynamayalım.

    Rizedeki meşhur açılışa gelince,,,,,, 

    Tanırmısınız Tuyluoğlu ailesini ,,,,

     Milliyetçidir  muhafazakardir  devletine milletine dinine bağlı dır ve asla taviz vermeyen birazda kabadayı aile olduğunu bilirmisiniz.

    O akademisyene  yapilan tepki , İsrail'e yaptığı  prostosundan  ötürü değildir, adım gibi eminim ki Nedeni,  sen kimsinki Tuyluoğlunun yani bizim açılışımıza bizlere kabadayılık ediyorsun tebkisidir.

    Bununla yetinmeyip açılışa katılanlara yapılan linç operasyonuda kabul etmiyorum.

    Yerden yere vurulan Abdülkadir hocayı diline dolayanlar,hocanın vakıfların kuran kurslarının ruhani medreselerin yaşaması için hiç birine maddi menfaat beklemeksizin büyük şehirlerde yardım topladığını kaynak bulmak için çalıştığını ve ailesinin Rizede olmamasına rağmen sağlığından feragat ederek islama hizmetini bilmeden eleştirmek ne derece doğru.Din hizmetine hayatını adamış alimini gündeme nasıl taşırsınız.

     Ya binlerce isdihdam yaratan hiç bir zaman bir ortamda yan yana gelmediğim (dini vecibemi yerine getirirken dua ettiğim )Rizenin ekmek ve isdihdam babası Şaban Ali Razioğlumu israel yanlısı ?Yapmayın etmeyin. 

    Evet bir şahıs kimseye hakaret etmeden demokratik hakkını kullanabilir, bireysel ve toplumsal haklarımızı korumak için mitingler  eylemler  ve söylemler 22 yıllık Ak parti iktidarında jop soba yemeyi  göze alanlar dışında demokratik olarak yapmak aynı akademisyenin bireysel olarak mahruz kaldığı şiddetle karşılık buluyor.Bu şiddeti tasvip etmek ne denli yanlış sa,  isdihdam yaratan bir iş vereni israel yanlısı inşa etmek o derece yanlış dır.Sadece iş yeri açılıyor duygusuyla açılışa katılanları topa tutmak ançak trolluktur.

   Bu olayda,emniyetin mutlaka olayı derinlemesine incelediği, akademisyenin bir gün öncesinden tlf konuşmalarını dinleyecegi,bilinçsiz ise başım gözüm üstüne, fakat pravatorluk işin içinde varsa da mutlaka aydinlatılip kamu oyuylada paylasacaklardir.

    Bu olay sinsi şekilde troller tarafından Ak partinin son kalesi Yılmaz KATMER i zayıflatmak operasyonuna dönüştü. 

   Yilmaz KATMER biliniyorki  Rizeliye eski Ak parti sevgisini kucaklamasını sahiplenme ruhunu geri getirdi, dur duraklama bilmeden her gün gecenin geç saatlerinde sahada arazide halkın içinde olan KATMER i Rizeli reis sevdalıları Ak partililer trol AKP lilere yedirmeyecek. 

    Evet Yılmaz KATMER hedeflediği rekor oy potansiyelini tutturacagini AKP trolleri gördüğünden hedefe sistematik olarak konuluyor.Ak Partiler sayıp çıkacaktır Rizedeki son kale Yılmaz başkana. 

   Türk milleti olarak ilimde bilimde  tarihte sosyolojiye sanatta sanayide ileri teknolojiyi yakalamak için çalışmalıyız işimizi her neyse sevmeliyiz, işini en iyi yapan vatanını da sever ,ben ülkemi seviyorum ifadesi ile ülke kalkjnmazzzzz.Başımızı Amerika kuşu gibi kuma sokarak kiç dışarıda delikanlılık vatan sevgisi olmazzzzz.Çalışacağız tarihimizden ve dinimizden ödün vermeden çalışacağız, isdihdam yaratacağız çamur atmayacağız, ekmek veren dürüst insanlara saygılı olacağız,yalandan kimse delikanlılık veya siyaset yapmasın ekmek ekmekkkkkk.

   Rize ve Rizeli milliyetçidir,devletine milletine dinine bağlıdır ,Rize üst kimliği Türk olan bir muzaikdir.Hiç kimse Rizenin ve Rizelinin ülke ve dünyaya algı yaparak israel yanlisi israel uşaklarıdır  diyemez ,dememeli diyende malummmmmm.SEVGILERIMLE

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Facebook Yorum